Logga Topp

VÅRA SIMULATORER

Vi har marknadens ledande golfsimulatorer av märket About Golf  för bästa möjliga golfupplevelse!

Om du är intresserad av att inomhusgolfen ska simulera verkligheten (noggrann radaravläsning, fairway, ruff, "sand" och avancerad puttning) på bästa sätt, då ska du komma till oss. Vi är nämligen ensamma i hela Stockholmsområdet med omnejd om att erbjud just helheten!

Simulatorerna är nykalibreade för högsta noggrannhet vid registrering av slagen och har nya projektorer för den bästa upplevelsen.

Här kan du spela verklighetstrogen inomhusgolf i väl tilltagna egna bås. Välj bland 43 golfbanor från hela välden eller träna på rangen med utförliga informationer om dina slag.

Golfslagen sker med riktiga golfbollar och registreras sedan av en avancerad radar (samma teknik som Trackman-4) som mäter av vad som hände med golfbollen fram till duken man spelar mot (banan/rangen).

Informationen som radarn sedan registrerar med fakta om bollens alla parametrar (hastighet, riktning, spinn, sidoskruv m.m.) registreras sedan på en millisekund till en nogranhet på 96%, för att sedan låta den simulerade bollen flyga vidare på bilden/duken med det som skedde med slaget.

Det blir helt enkelt som du slår ditt slag med hög verklighetsfaktor!

När den simulerade bollen sedan landar/studsar/rullar beter den sig mycket veklighetstroget!

Våra simulatorer är också ensamma på marknaden med att ha fysisk ruff och "sand". Det är en upphöjd borst som bollen ligger på när man är i ruff eller i bunkern.

Att spela från fairway premieras hos oss . . . .

 

När du sedan är framme på greenen så puttar du precis som vanligt och du får avanserad info/hjälp med hur greenen är ondulerad!

 

Önskar du/ni ställa in olika typer av väder och vind så går det med några enkla knapptryck.

Våran grundinställning är: En svag bris och soligt.

 

Kom in till oss och upplev hur kul det är!!!

Här har du också bästa tänkbara möjlighet till att mäta upp dina slag på rangen, hur långt dina klubbor går! Det medför också att du kan maximera och kalibrera ditt golfsätt på bästa sätt!

Vi på GOLFHALLEN hjälper och instruerar dig så att din upplevelsen ska bli så bra som möjlig.

Vilka banor kan du spela? Läs mer under fliken "Våra Banor"

 

Välkommen in!